Откриваме „Смешен филм фест“ с червен килим, биг бенд и ретро кабриолет

Смешен филм фест 7

Смешен филм фест 7

Червен килим, биг бенд и ретро кабриолет ще ознаменуват откриването на седмия „Смешен филм фест“ на 20 октомври в 19:45 г. пред зала „Възраждане“ в Габрово.

Членовете на фестивалното жури Мартина Вачкова, Димитър Коцев-Шошо и Кин Стоянов ще слязат на централния градски площад от уникален кабриолет, произведен в далечната 1930 г.

Филмът, с който ще започне най-забавният филмов фестивал, е френският „Какво направихме, за Бога?“. Лентата разказва за семейство Верньой –  благополучна двойка католици, ужасени от решението на трите си големи дъщери да сключат бракове с мюсюлманин, евреин и китаец. Единствената им надежда поне едно от момичетата им да се венчае в църква е най-малката им дъщеря. Тя заявява, че се е сгодила за католик. Дали и тази последна надежда на родителите няма да рухне, ще разберете веднага след откриването.

Гледайте трейлър на филма тук:

Какви филми ни очакват на „Смешен филм фест“ от 20 до 26 октомври може да разберете тук:

„Смешен филм фест“ 7 в Габрово (ПРОГРАМА)

Не забравяйте, че фестивалните събития на 20 октомври започват още в 18 ч. в Дома на хумора и сатирата с „Ицко Финци – авторска проза. Какво да очакваме от свирещия актьор, прочетете тук:

Актьорът Ицко Финци с концерт-спектакъл в Габрово

Цената на фестивалния билет е 3 лв. Можете да ги намерите в работните дни, от 10 до 17.00 часа, на откритата билетна каса на ул. „Радецка“ (до кафе „Тифани“) или преди прожекциите – на касата на зала „Възраждане“, по следния график: за работните дни от 17.30 до 20.00 часа; събота – 22 октомври и неделя – 23 октомври, от 10.00 до 11.00 часа и от 17.00 до 20.00 часа.

Материалът Откриваме „Смешен филм фест“ с червен килим, биг бенд и ретро кабриолет е публикуван за пръв път на Gabrovo Daily.

Source: Събития

Scroll to top